Hoe financieren dakbedekkingsbedrijven?

Als een dakreparatie niet wordt gedekt door de verzekering van uw huiseigenaren, u heeft mogelijk dakfinancieringsopties via een lening voor eigen vermogen of. Betalen met verzekering · Home Equity-lening of HELOC · Financiering van kamerbedrijven. Niet alle dakbedekkingsbedrijven verstrekken financiering, of ze verstrekken financiering via schetsmatige externe leveranciers. Met RoofClaim weet u dat uw project en uw financiering worden ondersteund door een van de meest gerenommeerde dakbedekkingsbedrijven in de branche.

Sommige van de onafhankelijke dakaannemers in het Owens Corning Roofing Contractor Network bieden betalingsplannen om de kosten voor het vervangen van daken betaalbaarder te maken. Uw dakdekker kan interne financiering of leningen aanbieden via een externe financiële onderneming, zoals GreenSky of Ally. Tarieven en voorwaarden zijn afhankelijk van het dakbedekkingsbedrijf en uw kredietscore. Dakfinanciering is de beste manier om uw dakvervanging te betalen in maandelijkse betalingen.

Dakbedekkingsbedrijven hebben interne betalingsplannen of bieden leningen aan via een externe geldschieter. Over het algemeen kunnen mensen die geen middelen hebben om de kosten van een nieuw dak uit eigen zak te dekken, maar het in de loop van de tijd kunnen betalen, in aanmerking komen voor nieuwe dakfinanciering. Hiermee kunt u uw dak betalen in termijnen die u zich kunt veroorloven en voorkomt u dat u in één forfaitair bedrag voor een dakproject van meerdere duizenden dollars moet betalen. Neem de tijd om verwijzingen van andere huiseigenaren te krijgen, getuigenissen van klanten te bekijken en referenties te krijgen wanneer dat nodig is voordat u uw dakbedekkingsbedrijf selecteert.

Veel onafhankelijke dakaannemers binnen het Owens Corning Roofing Contractor Network bieden financieringsopties voor klanten. Als u uw dak via Roof Hub wilt financieren, neem dan rechtstreeks contact met ons op en we helpen u graag op weg met een voorlopige financieringsaanvraag. Dit type lening heeft de voorkeur van veel huiseigenaren omdat de rentetarieven doorgaans veel lager zijn dan persoonlijke leningen en leningen die via een dakbedekkingsbedrijf worden aangeboden. In sommige gevallen kan het betalen voor een dakreparatie of -vervanging rechtstreeks via uw verzekeringsmaatschappij worden gedaan, maar dit is alleen een haalbare optie wanneer uw dak na verloop van tijd is beschadigd om een andere reden dan slijtage.

Als geen van de bovenstaande opties voor u werkt, overweeg dan om rechtstreeks te financieren bij het dakbedekkingsbedrijf dat uw beste schatting heeft gegeven. In veel gevallen weten dakbedekkingsprofessionals dat de kosten voor het repareren of vervangen van een dak te hoog zijn om in één keer te betalen, dus bieden ze financieringsopties die betaling in de loop van de tijd mogelijk maken. Sinds 1990 helpt het team van Bill Ragan Roofing huiseigenaren zoals jij om een prachtig nieuw dak te krijgen dat bij hun budget past. In hetzelfde rapport werd vastgesteld dat nieuwe dakbedekking hoog op de lijsten van huizenkopers stond, wat betekent dat als u erover denkt uw huis in de toekomst te verkopen, een nieuw dak u kan helpen het sneller te doen en een hogere prijs op te halen.

Gebruik de dakkostencalculator om te zien hoeveel u moet financieren voor uw aanstaande dakvervanging.

Leave Reply

Required fields are marked *