Hoe schrijf je een recensie over een dakbedekkingsbedrijf?

Een goede beoordeling van het dakbedekkingsbedrijf bevat details over de geleverde diensten en het gedrag van de aannemers. Zorg ervoor dat u aangeeft welke. Zorg ervoor dat u benadrukt welke factoren uw beoordeling hebben beïnvloed, of deze nu gunstig of niet vleiend zijn. Voel je ook vrij om suggesties te doen voor verbeteringen.

Na een storm met wijdverbreide schade is de eerste reactie van elke huiseigenaar om onmiddellijk online te gaan en onderzoek te doen naar professionele dakdekkers om hun eigendom te evalueren. Hoe ze dat lokale bedrijf tegenwoordig online vinden, is bijna altijd gebaseerd op aanbevelingen van een vertrouwde servicegerelateerde beoordelingswebsite. Dit lijken misschien no-brainers, maar het zou je verbazen hoe vaak bedrijven een set-it-and-forget-it-benadering van hun vermeldingen zullen volgen. Door op een professionele en tijdige manier op kritiek te reageren, blijkt dat u het imago van uw bedrijf op beoordelingssites belangrijk vindt.

Een reactie kan een misverstand wegnemen, die persoon inzicht geven, of zelfs van gedachten veranderen. Ik raad Rose Roofing ten zeerste aan aan iedereen die een nieuw dak nodig heeft. Jonathan was professioneel en beleefd toen hij me de offerte voor het werk kwam geven en werkte met mij samen tijdens deze pandemie. De arbeiders kwamen vroeg en voltooiden het werk in een dag.

Ik waardeerde ook dat ze magneten gebruiken om ervoor te zorgen dat er geen aanhoudende spijkers in de buurt waren. Ze hebben goed schoongemaakt, mijn terrasmeubilair vervangen om het te beschermen tegen vallende gordelroos. Ik zal ze zeker doorverwijzen naar familie of vrienden in nood. Bedankt Rose Roofing Rose dakbedekking heeft zojuist het dak van 1993 vervangen.

Zeer informatief over opties die 26 jaar geleden niet bestonden. De dakdekkers waren punctueel, hardwerkend en attent. Mijn buurman op 8 meter afstand was erg onder de indruk van hoe ze zijn ramen beschermden toen het oude dak werd gestript. Hij en ik waren allebei onder de indruk van de schoonmaak.

Ik raad Rose Roofing ten zeerste aan als je een dakvervanging nodig hebt. Niemand wil echt te maken hebben met een dakreparatie of -vervanging, maar als je je in die situatie bevindt, is Rose Roofing de dakdekker om uit te kiezen. Ik zou graag een dakbedekkingsbedrijf inhuren dat online geen gevecht begint en eerlijke feedback accepteert. Toen de inspecteur de finale kwam doen nadat de bemanning was vertrokken, vertelde hij me zelfs hoe onder de indruk hij was van de kwaliteit van het werk van Williams Roofing Company.

We hebben Rose Roofing eerder en ook onlangs gebruikt en waren beide keren zeer tevreden met de dakbedekking. Er deed zich een daklek voor in een ander huis en Rose Roofing zei dat ze het druk hadden en niet gemakkelijk aan de baan konden komen. Dus als u vond dat de aannemer uitstekende diensten heeft geleverd, kunt u hen aanzienlijk helpen door specifieke diensten te noemen, zoals reparatie van pannendaken of metalen dakinstallatie. Ik heb net een volledige dakvervanging gehad, en ik zweer dat mijn tuin schoner was nadat de bemanning klaar was dan voordat ze aankwamen, en natuurlijk is het nieuwe dak prachtig.

In een tijd waarin het moeilijk is om hoogwaardige, betrouwbare aannemers te vinden die hun werk eerlijk prijzen en mensen behandelen zoals u behandeld wilt worden, is het verfrissend om te weten dat bedrijven als Rose Roofing er zijn. Na enkele maanden voorbereiding om een nieuw dak te laten installeren en offertes te krijgen, kwam de uiteindelijke beslissing neer op twee bedrijven. Nadat ik met verschillende bedrijven had gesproken die offertes vergeleken, besloot ik Preferred Roofing te gebruiken vanwege hun professionaliteit, kennis en eerlijkheid. Twee dingen werkten in mijn voordeel, de jongeman die naar buiten kwam was de kleinzoon van de oprichter van het bedrijf, dus hij was letterlijk zijn hele leven in de buurt van dakdekkers en verstandig over dakbedekking tot ver buiten zijn leeftijd.

Integriteit %26 karakter zijn dingen waar ik bij sta, dus als ik een bedrijf zie dat met die kwaliteiten opereert, zullen ze mijn bedrijf verdienen en Preferred Roofing deed precies dat. Ik ben over het algemeen erg onder de indruk van dit bedrijf en zal ze blijven gebruiken als ik dakwerk nodig heb en zal ze aanbevelen aan iedereen die ik ken.

Leave Reply

Required fields are marked *