Nemen dakbedekkingsbedrijven creditcards aan?

Om deze reden zullen bijna alle dakdekkers die creditcards accepteren deze kosten doorberekenen aan de koper als voor deze methode wordt gekozen. Echter, met behulp van een creditcard. We accepteren nu al ongeveer 8-9 jaar creditcards (cc) voor dakreparaties en dakgoten, alleen ondanks de vergoeding. Vanwege de vergoeding bieden we ze echter niet aan of accepteren we ze niet voor dakvervangingen.

Ik zie niet dat ik die winst moet opgeven aan een cc-bedrijf. Of het nu gaat om een kleine dakreparatie of volledige vervanging, projecten voor huisverbetering kunnen een grote uitgave zijn voor huiseigenaren. Daarom is het zo belangrijk voor aannemers om te overwegen creditcardbetalingen te accepteren naast andere flexibele betalingsopties die ze kunnen aanbieden. Nadat uw claim is goedgekeurd, stuurt de verzekeringsmaatschappij u een cheque voor de werkelijke contante waarde (wat het op dit moment waard is) van uw dak.

Dakbedekkingsbedrijven hebben vaak een paar voertuigen in hun wagenpark en reizen naar hun klanten om hun werk te voltooien. Nadat u uw tweede cheque hebt ontvangen, geeft u deze aan uw dakaannemer om de rest van de kosten van uw dak te dekken (tenzij u upgrades toevoegt). U hoeft echter alleen uw eigen risico te betalen als u een dakvervanging krijgt via uw verzekeringsmaatschappij. Dit kan zowel intern met uw dakbedekkingsaannemer als via hun partnerschap met een financieringsmaatschappij worden gedaan.

Houd er rekening mee dat het iets langer duurt om goedgekeurd te worden dan financiering via uw plaatselijke dakbedekkingsbedrijf duurt. Dit type lening heeft de voorkeur van veel huiseigenaren omdat de rentetarieven doorgaans veel lager zijn dan persoonlijke leningen en leningen die via een dakbedekkingsbedrijf worden aangeboden. Als geen van de bovenstaande opties voor u werkt, overweeg dan om rechtstreeks te financieren bij het dakbedekkingsbedrijf dat uw beste schatting heeft gegeven. Maar als er een sterke hagelstorm of een andere extreme weersomstandigheden door uw gebied komt, kunt u uw nieuwe dak betalen via uw verzekeringsmaatschappij.

Het maakt niet uit met welke je gaat, het financieren van je dak is de juiste keuze als je denkt dat je je geen dakvervanging kunt veroorloven. Aangezien de meeste huiseigenaren niet graag contant betalen voor grote woningverbeteringsprojecten, kunnen sommige gevestigde dakbedekkingsbedrijven helpen door financiering rechtstreeks via hen of via een externe financieringsleverancier aan te bieden. Sinds 1990 helpt het team van Bill Ragan Roofing huiseigenaren in Nashville en omliggende gebieden om een prachtig nieuw dak te krijgen dat bij hun budget past. Als u uw dak via Roof Hub wilt financieren, neem dan rechtstreeks contact met ons op en we helpen u graag op weg met een voorlopige financieringsaanvraag.

Leave Reply

Required fields are marked *