Waarom zijn dakdekkers zo duur?

De kwaliteitsarbeid heeft een enorme vraag, die hun prijs simpelweg heeft verhoogd vanwege de aanhoudende vraag. Werknemers op instapniveau zijn nog steeds een beetje goedkoop om mee te werken, maar u wilt geen onervaren arbeidskrachten inhuren om uw dakbedekking te repareren. Asfaltshingles zijn verreweg het meest voorkomende dakbedekkingsmateriaal, maar ook andere materialen worden duurder. De houtprijzen stijgen en er is veel kwaliteitshout nodig voor spanten, spanten en andere structurele steunen voor uw dak.

Platen van hoogwaardig georiënteerde strengplaat zijn ook nodig voor het dakterras of de omhulling. Voordat u een huisverbeteringsproject uitvoert, moet u schriftelijk een uitgebreide reikwijdte van het werk van uw aannemer ontvangen. Voordat u een offerte geeft, moet de dakbedekkingsadviseur uw dak grondig inspecteren. In de meeste gevallen omvat dat het op uw dak stappen om het van dichtbij te inspecteren en nauwkeurige metingen uit te voeren, waarbij kenmerken zoals schoorstenen, ontluchtingskappen en flitsen worden opgemerkt die van invloed kunnen zijn op de prijs.

Ze moeten ook vanaf de onderkant (op zolder) naar uw dak kijken om de staat van het terras, de isolatie en de ventilatie te beoordelen. Nadat deze beoordeling is voltooid, moeten ze u een gedetailleerd werkterrein bieden voor de behoeften van uw specifieke dak. Geen one-size fits all-benadering waarbij u mogelijk betaalt voor extra terrasplanken en andere materialen die helemaal nooit op uw dak zullen worden gebruikt. Zelfs rekening houdend met alle bovenstaande factoren, zouden de meeste offertes die u voor uw dak krijgt binnen een paar duizend dollar van elkaar moeten vallen.

Als één offerte verdacht laag is, is de kans groot dat de kwaliteit van de materialen ook laag is en de bemanning zonder toezicht. Aan de andere kant, als de offerte veel hoger is dan andere, vraag dan de verkoopadviseur waarom. Het is mogelijk dat dit bedrijf een grondiger inspectie heeft uitgevoerd en iets heeft gevangen dat de anderen niet hebben gevangen, zoals vochtige isolatie of beschadigde terrasplanken die moeten worden gerepareerd, wat de kosten zal verhogen. Het maakt niet uit wat een dakbedekkingsbedrijf uw project citeert, u moet een gedetailleerd overzicht van het werk schriftelijk ontvangen voordat u contracten ondertekent.

De prijs van uw dak hangt rechtstreeks samen met de prijs van olie en gas. Het is niet alleen dat dakbedekking moet worden vervoerd, en daarom stijgen de verzendkosten naarmate de gasprijzen stijgen. In plaats daarvan zijn dakshingles gemaakt van asfalt, dat is gemaakt van olie.

Leave Reply

Required fields are marked *