Waarom zijn dakdekkers zo onbetrouwbaar?

Dit onderzoek toont zeker aan dat dit vertrouwen niet altijd wordt beantwoord, waarbij bepaalde handelaars verwijtbaarder zijn dan anderen. Handelaren zijn essentieel als het gaat om het renoveren of repareren van een woning, maar huiseigenaren lijken het moeilijk te hebben om betrouwbare en betrouwbare professionals te vinden. Statistieken van de Federation of Master Builders (FMB) suggereren dat de Britse economie meer dan £6 miljard per jaar mist van Britten die de vereiste huisverbeteringen uitstellen vanwege de angst dat ze 'slordige' handelaars zouden kunnen inhuren. Badkamer- en douchespecialist Showerstoyou, co, uk ondervroeg 1.644 Britten om te ontdekken wie volgens hen de meest 'onprofessionele' handelaars zijn.

Keukenmonteurs werden de meest onprofessionele genoemd, met 73% van de stemmen, met tegelzetters tweede op 69%, gevolgd door bouwers (65%). Dakdekkers stonden vierde op de lijst en verzamelden 60% van de stemmen van de ondervraagden. Raamglazenmakers faalden beter en werden tiende op de lijst met slechts 45% van de stemmen. Floorers worden beschouwd als de meest professionele vakmensen, waarbij slechts 22% ze als onprofessioneel classificeert.

Ten tweede op de lijst stelt 76% het niet op prijs om te veel in rekening te worden gebracht, gevolgd door 73% die problemen heeft met slecht vakmanschap. Wanneer ze ter plaatse zijn, vindt 68% van de Britten het niet leuk als een handelaar vaak pauzes neemt en 65% hetzelfde sentiment deelt over een handelaar die consequent aan zijn telefoon zit. Total Contractor is het enige maandblad dat exclusief wordt geproduceerd voor aannemers met interesse in dakbedekking, gevelbekleding en isolatiematerialen, systemen en projecten. Als u werkt aan nieuwbouw- of renovatieprojecten in de residentiële, commerciële of agrarische markt, dan is dit het tijdschrift voor u.

Echte vraag waarom zijn alle dakdekkers zo vaag? Waarom komen ze onaangekondigd opdagen en vertrekken ze onaangekondigd? Waarom haten ze het om vast te binden? Waarom komen ze onaangekondigd opdagen en vertrekken ze onaangekondigd?. Waarom maakt dit uit? Omdat veel dakbedekkingsbedrijven om een goede reden failliet gaan. Als u weet waar u op moet letten bij het vergelijken van schattingen, zijn die redenen meestal duidelijk voordat u inhuurt. Zaken als slechte klantenservice, werk van slechte kwaliteit en zelfs een giftige bedrijfscultuur kunnen allemaal wijzen op het dreigende falen van een aannemer.

Als dit de manier is waarop een aannemer ervoor kiest om zaken te doen, zal uw dakbedekking waarschijnlijk in hun handen lijden. Veel dakbedekkingsaannemers en bedrijven bieden een ongelooflijk garantiebeleid. Sommige dekken zelfs een levenslange reparatie. Voor sommigen lijkt dit misschien voldoende zekerheid om eventuele slechte ervaringen of werk van slechte kwaliteit dat u zou kunnen tegenkomen te dekken, maar bedenk hoe het in werkelijkheid zou kunnen verlopen met een kleine aannemer.

Het kiezen van een lokaal dakbedekkingsbedrijf is een zeer belangrijke stap om stormachtige oplichters te voorkomen die alleen op zoek zijn naar uw verzekeringsgeld. De meerderheid van de mensen besteedt hun tijd niet aan daken en als ze aan dakdekkers denken, denken ze over het algemeen na over het gevaar van het werk en hoe ze het nooit zouden willen doen. Realistisch gezien is dakbedekking niet gevaarlijker dan elektrisch werk of zelfs sommige vormen van timmerwerk (zoals inlijsten). De reputatie komt voort uit het feit dat dakbedekking hard werken is en een van de weinige banen in Noord-Amerika die nog steeds ruwe kracht en fysieke vastberadenheid vereist om te bereiken.

Onbetrouwbare dakdekkers weten dat ze meer klanten krijgen als ze goedkopere prijzen aanbieden. Om u te laten tekenen, zullen ze bezuinigen op bepaalde aspecten van uw project om u een lagere schatting te geven. Beknibbelen is nooit een goed idee als het gaat om dakbedekking. Wanneer uw aannemer dit doet, zal uw dak waarschijnlijk eerder uitvallen dan verwacht.

Onbetrouwbare dakdekkers komen soms naar uw huis, in de hoop u onder druk te zetten om te geloven dat u een nieuw dak nodig heeft. Dit soort „stormjagers” zullen vaak onverwacht verschijnen tijdens het vragen in buurten, vooral na een storm, wanneer het waarschijnlijk is dat uw dak is beschadigd. De kans is groot dat een betrouwbaar dakbedekkingsbedrijf van topklasse een substantiële geschiedenis van geweldig werk heeft, anders is een ervaren dakdekker misschien net zijn eigen bedrijf begonnen. Of u nu als bedrijf of particulier bent, zorg ervoor dat u de ervaring controleert van de dakdekker die u inhuurt.

De enige uitzondering zou zijn als contact wordt opgenomen met uw Local Authority Building Control voordat het werk begint, zoals de National Federation of Roofing Contractors (NFRC) uitlegt - maar u kunt er zeker van zijn dat Findley's een CompetentRoofer-bedrijf is. Het vinden van een eerlijke dakdekker (tussen zoveel zelfbenoemde dakbedekkingsbedrijven en experts) en iemand met voldoende praktische ervaring om echt te weten wat ze doen, is de belangrijkste beslissing die u zult nemen met betrekking tot uw verzekeringsgeld. .

Leave Reply

Required fields are marked *