Welke temperatuur is te koud voor dakbedekking?

De temperatuur die te koud is voor dakbedekking is 30 graden Fahrenheit. De meeste dakbedekkingsbedrijven zullen je vertellen dat ze geen daken onder de 40 graden installeren. Dit komt omdat asfaltshingles de neiging hebben om onder die temperatuur te barsten. Dakbedekking in minder dan 40 graden is veel meer werk.

De installateurs zijn koud, de gordelroos is stijf en het afdichtmiddel hecht niet. Dit betekent niet dat je niet kunt afdekken als het te koud is, het betekent alleen dat je veel voorzichtiger moet zijn. Het wordt aanbevolen om alle gordelroos aan de harkranden met de hand af te dichten en alle afzonderlijke gordelroos met de hand af te dichten Thermisch geactiveerde kit kan niet worden geactiveerd zonder zonlicht. Daken zijn ontworpen om zwaar weer te weerstaan, maar sommige temperaturen kunnen te koud zijn voor een veilige dakbedekking.

Met dat gezegd zijnde, laten we eens nader bekijken hoe en waarom de daktemperatuur de algehele kwaliteit van de dakbedekking zelf kan beïnvloeden. Sommige bedrijven geven er zelfs de voorkeur aan om metalen daken in de winter te installeren vanwege de koelere temperatuur. Omdat de temperatuur rechtstreeks van invloed is op hoe goed dakbedekkingsmaterialen zoals asfalt en glasvezeldakspanen werken, is het absoluut noodzakelijk om strategisch te plannen bij het uitvoeren van een dakbedekkingsproject.

Leave Reply

Required fields are marked *