Wat betekent het financieren van een dak?

Een daklening is een persoonlijke lening die u gebruikt om de kosten van het repareren of vervangen van een dak te dekken. Met een daklening biedt een geldschieter, online of via een traditionele bank of kredietvereniging, u vooraf een forfaitair bedrag. Het aangeboden bedrag en de rentevoet die gedurende de looptijd van de lening in rekening wordt gebracht, is afhankelijk van uw kredietscore en geschiedenis. Een lening voor eigen vermogen, ook wel bekend als een tweede hypotheek, gebruikt het deel van uw huis dat u ronduit bezit, uw eigen vermogen als onderpand voor een lening die u terugbetaalt in vaste maandelijkse betalingen.

De aflossingstermijn van een lening voor eigen vermogen duurt doorgaans van vijf jaar tot 30 jaar. De rentetarieven op leningen voor eigen vermogen zijn doorgaans vast, dus u weet voordat u de lening accepteert wat u elke maand van de aflossingstermijn betaalt. Een voordeel van het gebruik van een lening voor eigen vermogen voor dakfinanciering is dat u de rente die u over de lening betaalt mogelijk kunt aftrekken van uw federale inkomstenbelastingen, zolang u inhoudingen specificeert. Overweeg om met een financiële professional te praten om erachter te komen of dit mogelijk is voor uw individuele situatie.

Een kredietlijn voor eigen vermogen (HELOC) gebruikt ook eigen vermogen als onderpand, maar in plaats van een forfaitaire lening te verstrekken, stelt het een doorlopende kredietrekening op die u net als een creditcard kunt gebruiken. Net als bij een lening voor eigen vermogen, geeft een HELOC u toegang tot maximaal 85% van de waarde van de woning minus het resterende saldo op uw hypotheek. Gedurende een periode die de trekkingsperiode wordt genoemd, die doorgaans 10 jaar duurt, kunt u met een HELOC cheques schrijven of een bankpas gebruiken om betalingen te doen tegen de bestedingslimiet van het account en vervolgens het saldo zo snel of zo langzaam af te betalen als u wilt, zolang u maar voldoet aan een maandelijkse minimumbetaling. Nadat de trekkingsperiode is afgelopen, moet u het openstaande saldo in een forfaitair bedrag of in een reeks vaste maandelijkse betalingen afbetalen.

Heloc's worden vaak geleverd met variabele rentetarieven en kunnen de eerste 12 maanden lage promotietarieven hebben, waarna leners aanzienlijke jaarlijkse stijgingen kunnen zien. Dat, en het variabele balanskarakter van alle roterende accounts, kan het lastig maken om te voorspellen hoeveel een HELOC u zal kosten gedurende de levensduur van het account. Bij een uitbetalingsherfinanciering sluit u een nieuwe hypotheek op uw huis af, op basis van een deel of de volledige huidige marktwaarde, betaalt u uw bestaande hypotheek af en behandelt u eventuele resterende contante opbrengsten als een forfaitaire lening. U kunt het geld gebruiken om een dak of andere huisreparaties te financieren, of voor elk ander doel dat u kiest.

Een uitbetalingsherfinanciering kan heel logisch zijn als u de nieuwe hypotheek tegen een aanzienlijk lagere rente kunt veiligstellen dan uw oorspronkelijke hypotheek, of als u een hypotheek met variabele rente vervangt door een lening met vaste rente. Net als bij leningen voor eigen vermogen en HeloCS is het goedkeuringsproces voor een herfinanciering van uitbetaling vrijwel hetzelfde als het aanvragen van een hypotheek voor de aankoop van een huis. Verwacht uw inkomsten en uitgaven te documenteren en binnen ongeveer 30 tot 45 dagen te sluiten, hoewel deze periode uiteindelijk afhangt van uw geldschieter. Als u onvoldoende eigen vermogen in uw huis heeft om dakfinanciering te dekken, is een optie een hypotheek van 203 (k) uitgegeven via de Federal Housing Administration (FHA).

Deze hypotheken worden uitgegeven door door de FHA goedgekeurde kredietverstrekkers om de aankoop of herfinanciering van huizen die moeten worden gerepareerd mogelijk te maken, en zowel leningen met vaste als instelbare rente zijn beschikbaar. Als u een standaard 203 (k) hypotheek nastreeft, moet u een door de FHA goedgekeurde 203 (k) consultant inhuren om op te treden als contactpersoon tussen u, de geldschieter en de dakdekker (en andere aannemers, indien aanwezig). De adviseur stelt een werkplan op voor het project, zorgt ervoor dat de bouw aan de juiste normen voldoet en tekent af bij het vrijgeven van fondsen aan de dakdekker en andere aannemers. Als uw kredietscore 580 of hoger is, komt u in aanmerking voor de minimale aanbetaling van 3,5% die vereist is voor een hypotheek van 203 (k); als uw score onder 580 daalt, moet u 10% van het bedrag dat u leent neerleggen.

Het financieren van een dak met een creditcard zou waarschijnlijk uw laatste redmiddel moeten zijn. Nu de gemiddelde APR's op nieuwe kaarten rond 19,33% zweven, zou het volgens de Federal Reserve waarschijnlijk een zeer dure optie zijn om een nieuw dak op uw creditcard (en) te plaatsen. Als de schatting van uw dakreparatie vrij laag is en u binnen een jaar of zo een groot deel van de totale kosten kunt afbetalen, kan het financieren van het dak met de inleidende 0% APR van een nieuwe creditcard een goede oplossing zijn als er geen betere opties beschikbaar zijn. Als je het volledige saldo binnen de promotieperiode (meestal 12 tot 18 maanden) kunt afbetalen, heb je een renteloze lening beheerd, maar elk saldo dat overblijft na de introductieperiode is onderworpen aan de standaard rentevoet van de kaart.

Is de rente op een lening voor eigen vermogen fiscaal aftrekbaar? Ontdek de voorwaarden waaronder u een belastingaftrek voor eigen vermogen kunt krijgen. Leer de ins en outs van een lening voor eigen vermogen vs. Een kredietlijn voor eigen vermogen (HELOC) om te beslissen welke optie het beste is voor uw financiële doelen. Vraagt u zich af of het een goed idee is om een lening voor eigen vermogen af te sluiten voor een zwembad? Lees meer over de voor- en nadelen van deze optie voor poolfinanciering.

Een HELOC, of Home Equity Line of Credit, wordt vaak gebruikt voor een verscheidenheid aan woningverbeteringsprojecten, waaronder dakvervanging. U kunt gebruik maken van deze kredietlijn om uw nieuwe dak te financieren en het bedrag over een bepaalde periode te betalen. Bij dit type dakfinanciering krijgt u een bedrag waar u tegen kunt lenen, en hoeft u alleen het bedrag te betalen dat u voor uw project hebt gebruikt. Het lijkt een beetje op hoe creditcards werken, maar een HELOC heeft meestal uw huis als onderpand nodig.

Een andere optie voor dakfinanciering is het afsluiten van een lening voor eigen vermogen. Een lening voor eigen vermogen is een soort gedekte lening, wat betekent dat uw huis als onderpand fungeert. Gewaarborgde leningen hebben doorgaans lage rentetarieven. Dakfinanciering is de beste manier om uw dakvervanging in maandelijkse betalingen te betalen.

Dakbedekkingsbedrijven hebben interne betalingsplannen of bieden leningen aan via een externe kredietverstre. Of uw nieuwe dak nu het resultaat is van een gepland project of vanwege onverwachte omstandigheden, het kan een aanzienlijke, maar noodzakelijke investering in uw woning zijn. Een dak helpt uw huis en gezin te beschermen tegen de elementen. Betalen voor een dakbedekkingsproject lijkt in eerste instantie misschien overweldigend, vooral als u rekening houdt met de totale kosten van de klus.

Nadat de geldschieter de leningfondsen heeft verspreid, kunt u het overschot gebruiken om de dakbedekkingsmaterialen en -diensten te betalen. Een lening of kredietlijn voor eigen vermogen is gunstig omdat u meestal een relatief lage rente kunt krijgen in vergelijking met andere financieringsopties voor dakreparatie. Er zijn veel betaalbare manieren om uw dak te repareren of te vervangen, waaronder leningen voor eigen vermogen, persoonlijke leningen en financiering van dakbedekkingsbedrijven. Financiering breidt de projectopties voor uw dak uit en stelt u in staat contant geld veilig te stellen voor andere doeleinden.

Neem de tijd om verwijzingen van andere huiseigenaren te krijgen, getuigenissen van klanten te bekijken en referenties te krijgen wanneer dat nodig is voordat u uw dakbedekkingsbedrijf selecteert. Vraag buren, vrienden of familie om goede dakbedekkingsbedrijven aan te bevelen, en laat verschillende uw dak inspecteren en schattingen indienen. Of u nu te maken heeft met onverwachte dakschade of van plan bent een nieuwe te installeren, er zijn verschillende manieren waarop u uw woningverbeteringsproject kunt financieren. Virginia Roofing Corporation werkt samen met Service Finance Company om u te helpen uw dakvervanging te financieren.

Als uw dakproject van cruciaal belang is, maar u hebt niet de kredietscore voor een lening van de geldschieter van uw keuze, hebt u wel opties. Het goede nieuws is dat er een aantal financieringsopties voor daken beschikbaar zijn om de kosten te dekken, waaronder leningen voor eigen vermogen, persoonlijke leningen en meer. .

Leave Reply

Required fields are marked *