Kunt u dakbedekkingsbedrijf aanklagen?

Breng het naar de Small Claims Court. U kunt het proces voor geringe vorderingen online starten, maar u moet een vergoeding betalen die afhankelijk is van de waarde van de claim, hoewel u dit mogelijk kunt terugvorderen als u wint. Nadat u de claim hebt ingediend, krijgt de dakdekker een datum waarop hij moet reageren. Een van de belangrijkste redenen waarom dakbedekkingsaannemers worden geconfronteerd met een rechtszaak, is contractbreuk.

In feite komt dit eigenlijk vaker voor dan je misschien denkt. Een klant kan beweren dat u het contract niet hebt nagekomen, zoals beloofd. Als aannemer, zodra u op het eigendom van een klant stapt, bent u aansprakelijk voor het persoonlijk veroorzaken van de schade van. Dit geldt ook voor elke werknemer die namens uw bedrijf optreedt.

Inderdaad, de zin „een dak boven je hoofd hebben vertelt ons alles wat we moeten weten - zonder een goed functionerend dak kan worden gezegd dat we geen huis hebben. Als de professionele nalatigheid van een dakdekker ertoe heeft geleid dat u ernstig ongemak en financieel verlies hebt opgelopen, kunt u als zodanig een vergoeding voor professionele nalatigheid claimen. Maar hoe zit het met legaal? Is de eigenaar van het gebouw aansprakelijk vanuit het oogpunt van geschillen? Nogmaals, het antwoord is misschien. Technisch gezien, nee, de eigenaar van het gebouw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de acties van een aannemer - tenzij kan worden bewezen dat het incident is ontstaan door nalatigheid van de gebouweigenaar.

Het beste wat u, als huiseigenaar of gebouweigenaar, kunt doen, is uw blootstelling verminderen. Als u geïnteresseerd bent in het betwisten van het werk van uw aannemers, is het waarschijnlijk dat er een rechtszaak moet worden aangespannen tegen het dakbedekkingsbedrijf. dakbedekkingsbedrijf wil geen verantwoordelijkheid nemen voor de schade, aangezien deze ruim boven de 50K ligt op basis van schade binnen en buiten het huis. Vergeet niet dat de dekking van een dakverzekering niet alleen die gewonde derden beschermt, maar ook uw dakbedekkingsbedrijven.

Bovendien kwam dakbedekkingsbedrijf naar buiten toen lek werd gedetecteerd om enkele naden en andere verschillende locaties te onderzoeken en breeuwde die de garantie ongeldig maken en ondertekende een document waarin stond dat het knipperen moet worden vervangen.

Leave Reply

Required fields are marked *