Is het slecht om in de winter een nieuw dak te krijgen?

Het is heel goed mogelijk dat er tijdens de wintermaanden een succesvolle dakvervanging plaatsvindt. Als er in de winter een aanzienlijk lek of dakschade wordt ontdekt, raden we u aan om uw dak zo snel mogelijk te vervangen om het risico op verdere schade te minimaliseren. Soms moet uw dak nu worden vervangen en kan het niet wachten op warmere temperaturen. Als het dak van uw huis verre van heerlijk is, maar het weer buiten angstaanjagend is, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Een ervaren dakdekker zal met u samenwerken om uw dak te installeren en uw huis zo snel mogelijk te beschermen. Als je rondbelt en met dakbedekkingsaannemers praat, vertellen sommigen je misschien dat het nooit oké is om een dak te vervangen in de winter, of wanneer de temperaturen onder het vriespunt dalen. Ze mompelen misschien over lijmen die niet goed afdichten, of beweren dat kit niet werkt bij extreme kou. Als je net als de meeste huiseigenaren in de VS bent,.

Gordelroos bevat een strook afdichtmiddel (ook wel lijm of lijm genoemd) die interageert met warme temperaturen die u normaal gesproken krijgt in de zomer, het late voorjaar en de herfst, wat resulteert in een automatische afdichting. Het afdichtmiddel moet zichzelf afdichten vanwege een combinatie van warmte en druk. Gordelroos wordt ook vastgespijkerd om te voorkomen dat ze opkrullen. Bij koude temperaturen moet de dakbedekking echter elke dakspaan met de hand afdichten om ervoor te zorgen dat het afdichtmiddel goed hecht.

Met andere woorden, ze kunnen niet vertrouwen op natuurlijke warmte van de zon om de verzegeling te activeren. Zoals een ervaren dakbedekkingsprofessional weet, duurt het met de hand afdichten iets langer, maar het zorgt ervoor dat elke dakbedekker is afgedicht. Het is ook belangrijk op te merken waarom het zo belangrijk is om samen te werken met een dakdekker die alleen ervaren dakbedekkingsprofessionals gebruikt. Een deskundige bemanning weet wanneer een dak met de hand moet worden afgedicht, en ze zorgen ervoor dat ze de aanbevelingen en richtlijnen van de fabrikant voor afdichtingsmiddelen en temperaturen volgen.

Hoewel u misschien in de verleiding komt om te profiteren van een lagere prijs, moet u er rekening mee houden dat gerenommeerde dakbedekkingsbedrijven niet voor niets bezig blijven: ze leveren een hoogwaardige baan die tientallen jaren meegaat. Als uw dak nu moet worden vervangen en het kan niet wachten tot de zomer, zorg er dan voor dat u samenwerkt met een bedrijf dat de tijd neemt om elke dakspaan met de hand af te dichten. En als u zich zorgen maakt over hoe lang uw dak meegaat, moet u alleen werken met een zeer ervaren dakbedekkingsbedrijf dat achter zijn werk staat. Het plaatsen van een nieuw dak kan in de winter langer duren vanwege sneeuw en ijs.

Zelfs als er slechts lichte sneeuwval is, kan het gevaarlijk zijn voor de persoon die omhoog klimt en op het dak werkt. Daarom volgen, controleren en analyseren we de weersvoorspelling zorgvuldig om te zien hoe dit een dakvervangingsproject zal beïnvloeden. Maar kun je in de winter een dak vervangen? Dit is een geweldige vraag die we elk jaar krijgen van huiseigenaren in New England. Het feit is dat ja, u KUNT uw dak in de winter vervangen, maar het is belangrijk om van begin tot eind een goede techniek te gebruiken.

Zo kunt u ervoor zorgen dat uw dak elk seizoen in topconditie blijft. Daarom krijgen slimme huiseigenaren tijdens de herfst dakinspecties om te controleren op eventuele problemen die moeten worden aangepakt en om ervoor te zorgen dat hun dak bestand is tegen slecht weer in de winter. Zelfs als u deze winter niet van plan bent uw hele dak te vervangen, heeft uw dak mogelijk nog steeds onderhoud nodig. In de winter kan een professionele dakdekker ervoor kiezen om de dakspanen met de hand af te dichten met een goedgekeurd asfalt, dakbedekking, cement of andere lijmen die door de fabrikant worden geleverd.

Over dakbedekkingsmaterialen gesproken, onthoud dat de dakspanen niet zo flexibel zullen zijn bij koelere temperaturen, dus je wilt voorkomen dat ze worden opgevoerd waar de bundels gebogen of vervormd raken of ze behouden die vorm terwijl je ze probeert te installeren (zoals over de dakpieken) - probeer ze zo plat op te slaan als mogelijk tot net voordat ze nodig zijn. Hoewel takken en boomledematen dicht bij het dak moeten worden verwijderd voor algemeen onderhoud en bescherming, is het zeker iets dat u wilt overwegen te doen voordat u uw dak laat vervangen. Als u verder gaat met het vervangen van uw dak in de winter en u woont in een gebied met zware sneeuwcondities, wilt u zich voorbereiden om uw dak zo snel mogelijk van zware sneeuw te laten verwijderen om uw nieuwe investering te beschermen. Ondanks een handvol obstakels die gepaard gaan met de installatie van winterdaken, is de winter nog steeds een volkomen acceptabel moment om uw dak te vervangen, en zoals eerder vermeld, worden de beste deals vaak aangeboden naarmate het dakbedekkingsbedrijf vertraagt.

Bovendien gebruiken professionele dakaannemers tal van technieken om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dak niet wordt beïnvloed door koude temperaturen. Wanneer uw dak zwak is door jarenlang gebruik of niet goed is ontworpen om overmatige sneeuwbelastingen te dragen, loopt uw dak het risico in te storten. Om ze goed af te dichten, kiezen professionele dakbedekkingsaannemers er vaak voor om met de hand af te dichten met speciaal samengestelde lijmen of asfaltdakcement. Huiseigenaren kunnen merken dat sommige dakbedekkingsbedrijven in de wintermaanden minder kosten in rekening brengen omdat ze een inzinking van het bedrijfsleven ervaren als het koud weer is.

Dakbedekking is al moeilijk genoeg in goede omstandigheden - het toevoegen van wind aan de mix maakt het voor dakbedekkers moeilijk om hun werk te doen. .

Leave Reply

Required fields are marked *